Walter van Roosmalen Bronboringen.

Welkom op de website van Putpulsen.nl.

Reactie's.

 

Dit zijn enkele reactie`s , alle reactie`s ruim 50 stuks zijn op marktplaats na te lezen.

Pulsen in Ven-Zelderheide

Geplaatst door VAN DOREN op 03 mrt.

Jaja ook ik heb een puls laten slaan door Walter en ben zeer tevreden over het werk wat Walter geleverd heeft. Ik heb een put van 7 meter een een parijtje schoon water zal ik je vertellen. Ongeveer 3,5 uur hard werken en weg was walter,je kon niet zien dat hij er geweest was,positief gezien dan,geen rotzooi achter gelaten en wel vakwerk geleverd,Walter is een echte aanrader voor diegene die een puls wil. Dat is een man die weet waar hij over praat. Voor een betaalbare prijs heb je een mooie bijkomstigheid(een geweldige put). Als je een put wilt laten slaat schaam je niet Bel Walter.

Grondwater put in Cuijk

Geplaatst door Pieter op 28 januari

Afgelopen zomer heeft Walter bij ons een grondwater puls gemaakt. Levert goed werk en we hebben er al veel plezier van gehad. Ik kan hem zeker aanraden.

Bron voor onderwaterpomp in Malden.

Geplaatst door J M op 09 apr.

De puls doet het heel goed. Ik heb het water ook op de WC aan gesloten. In combinatie met die bronpomp uit duitsland en die inlaatcombinatie gaat het van zelf. Het is een bron boren, de pomp voorzien van een slang en laten zakken en aan zetten. Binnen een kwartier dat jij weg was liep de pomp al. Geen lawaai en hij kan niet bevriezen. De tweede bron bij de paarden doet het ook goed. 8 cub bij 5 bar. en dat bij 1500 watt 220 volt. Dat ding spuit als de brandweer. Goed gedaan Walter. Wij zijn super te vreden. Ik heb jou adres bij mij voor als iemand een bron wil.. Groeten Jan M.

Puls geslagen in Wanroij.

Geplaatst door Frans op 27 mrt.

Erg goed werk geleverd. Ik heb al enkele jaren geleden door Walter een put, ± 11 mtr, door Walter laten pulsen. Hij heeft netjes een erg goede puls gemaakt. Helder water wat je zo kan drinken. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Hij is eerlijk vwb wel of niet en de mogelijkheden of onmogelijkheden mbt water gebruik uit de puls. Kortom een vakman.

Waterbron slaan in Sittard

Geplaatst door Vossen op 06 feb.

Hoi, heb deze man gevraagd voor Sittard en hij kon niets voor mij betekenen. Nu dat is duidelijke taal en ga daar niets negatiefs overschrijven. Eerder positief omdat hij snel antwoorde en gewoon eerlijk is. Wat heb ik er aan dat hij zijn en mijn tijd komt verpillen en dan nog niet lukt. Walter bedankt voor je eerlijk advies. Als hij schrijft dat het niet in je buurt kan kan gedaan worden door hem wat is daar nu negatief aan?

Put boren in Breda.

Geplaatst door Tom op 21 apr.

Vorige week heeft Walther een put geboord in mijn tuin. Perfect op tijd, volgens afspraak. Goed advies en veel kennis van zaken. Uiteindelijk een put van 7-8 meter diepte, goed en voldoende water van goede kwaliteit. De hele klus duurde ongeveer 4,5 uur, geen rotzooi en keurig afgewerkt. Walther hodt zich ook keurig aan de vooraf gemaakte afspraken. Kortom, een werkelijke aanbeveling!

Waterput maken in Rosmalen

Geplaatst door Hans op 12 jun.

Walter is zojuist klaar met een klus van 4 uur nl een put maken op 7,5 meter diepte in Rosmalen. Mooi op tijd, vriendelijk en gelijk aanpakken. Resultaat een prachtige put met drinkbaar grondwater voor een schappelijke prijs. Ik kan en zal Walter zeker aan iedereen willen aanbevelen.

Pulsen in Mill.

Geplaatst door Frank op 11 jun.

Een vakman met verstand van zaken. Prima put geslagen hier in Mill, waar het toch zeker niet vanzelf gaat.

© 2020 Walter van Roosmalen MADE BY @ FAST LINK IN PROGRESS